mei 19, 2020

Coda

Coda is een Canadese speelfilm uit 2019 van regisseur Claude Lalonde. Het verhaal gaat over de wereldberoemde pianist Henry Cole die in de nadagen van zijn carrière het contact met zijn virtuositeit dreigt te verliezen en daardoor tijdens optredens fouten gaat maken. 

Hij ontmoet journaliste Helen Morrison die een artikel over hem wil schrijven en ongemerkt zijn steun en toeverlaat wordt. Ik vond Coda is een mooie film, eerlijk gemaakt en met een geloofwaardig verhaal.

Henry Cole wordt gespeeld door Patrick Stewart die de rol met passie speelt (dit alleen al is een goede reden de film te gaan zien) en Katie Holmes speelt journaliste Helen Morrison. Het samenspel van de twee is prima. Vermeldenswaardig is ook de muziek. Als je van pianomuziek houdt is Coda een extra aanbeveling.

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}