juni 9

The Bookshop

0  comments

The Bookshop is een Engelse film uit 2017 van de Spaanse regisseuse Isabel Coixet en gaat over de weduwe Florence Green die besluit in het slaperige vissersplaatsje Hardborough een boekwinkel te beginnen. Dit tot groot ongenoegen van een paar notabelen die voor het pand waarin de boekwinkel zal worden gehuisvest andere plannen hebben.

“How right she was when she said that no one ever feels alone a bookshop.”

Florence Green wordt gespeeld door Emily Mortimer en de boekenfanaat Edmund Brundish door Bill Nighy. Top acteurs die hun werk heel goed doen. Verder is er een mooie rol van Patricia Clarkson die de rijke en manipulatieve Violet Gamart speelt. Ik vond het een mooie film die met veel gevoel is gemaakt en die een mooi verhaal vertelt over de simpele wens van een sympathieke vrouw om een droom te verwezenlijken en daarbij moet vechten tegen kleinburgerlijkheid en politieke belangen.

The Bookshop

Tags


You may also like

Onze-Horas

Veiling Holambra

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}