juni 25, 2021

Star Trek Picard seizoen 2

Toen Gene Roddenberry in 1966 het idee kreeg voor een sci-fi televisieserie vermoedde hij waarschijnlijk niet dat zijn Star Trek een enorm succes zou worden. Het groeide door de jaren heen uit tot een succesvol franchise die wereldwijd miljoenen fans heeft. Ik ben er een van. Er zijn films uitgebracht, verschillende tv-series opgenomen, computerspellen gemaakt en nog veel meer van dit soort dingen.

De serie Star Trek Picard werd in januari 2020 aan het publiek gepresenteerd en daarin staat Captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) centraal die op jongere leeftijd ook het bevel voerde over het Starship Enterprise in de serie The Next Generation. Op het ogenblik wordt er druk gewerkt aan seizoen 2 en er komen steeds meer beelden vrij over wat de fans kunnen verwachten. Het is een nieuw verhaal en de cast zal ongeveer hetzelfde zijn zoals we die kennen uit seizoen 1. Nieuw is Q (John de Lancie) die in eerdere series ook voorkwam, een intrigerende man die controle heeft over tijd, ruimte en de wetten van fysica.

Seizoen 1 vond ik boeiend om te zien en ik ben dus heel benieuwd hoe seizoen 2 er uitgaat zien. Hieronder een voorproefje.

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}