augustus 9, 2021

Gone for good, een nieuwe Harlan Coben serie op Netflix

Er zijn in de afgelopen jaren een aantal series op Netflix verschenen die gebaseerd zijn op de boeken van de bekende Amerikaanse misdaadauteur Harlan Coben, zoals Safe, The Stranger, The woods en The five. Deze series ontvingen overwegend goede kritieken. De volgende serie in deze reeks begint vrijdag aanstaande op Netflix (13  augustus). Het is deze keer een Franstalige serie die zal bestaan uit 5 afleveringen. Disparu à jamais (Gone for good) is de titel.

Harlan Coben werkt actief mee aan het schrijven van het scenario voor de series en treedt ook op als cameo, net zoals Alfred Hitchcock en Stephen King ook regelmatig deden. Ik heb alle series m.u.v. The innocent gezien en heb er steeds met heel veel plezier naar gekeken. Ik hoop dat dat ook met Gone for Good het geval zal zijn.

Guillaume Lucchesi dacht dat hij een streep had getrokken onder een tragedie van 10 jaar geleden waarbij zijn eerste liefde Sonia en zijn broer Fred om het leven kwamen. Zijn nieuwe liefde Judith die bij het verwerken van die grote tragedie een belangrijke rol speelt, verdwijnt tijdens de begrafenis van Guillaumes moeder. Tijdens zijn zoektocht naar haar moet hij verborgen geheimen onder ogen komen…...

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}