augustus 10, 2021

Steph Mullin & Nicole Mabry – De stamboom

Vandaag (10 augustus) verschijnt bij HarperCollins Holland de spannende thriller De stamboom van de Amerikaanse schrijfsters Steph Mullin en Nicole Mabry. Zij werken allebei achter de schermen in de televisiewereld. Ze ontmoetten elkaar in 2012 en ontdekten elkaars passie voor schrijven en true crime. De stamboom is hun eerste gezamenlijke thriller.

De stamboom

Korte inhoud van het boek

Als Liz Catalano erachter komt dat ze geadopteerd is, besluit ze op zoek te gaan naar familieleden van haar biologische ouders.
Maar de test die ze heeft laten uitvoeren heeft nóg een verrassing voor haar in petto: haar DNA vertoont  overeenkomsten met dat van een seriemoordenaar. Al veertig jaar lang komt de Tri-State Killer weg met het ontvoeren en vermoorden van jonge vrouwen.
Liz gaat zelf op onderzoek uit, waardoor niet alleen een familiegeheim wordt onthuld, maar ze ook de aandacht van de Tri-State Killer zelf wekt. Is het een zoektocht met een gruwelijk einde of slaagt ze erin een ondoorgrondelijke seriemoordenaar te pakken?

Steph Mullin & Nicole Mabry

® HarperCollins Holland

Engelse titel: The Family Tree
Uitgeverij: HarperCollins Holland - Amsterdam
Genre: thriller
Publicatiedatum: 10/08/2021
Pagina's: 400
ISBN: 9789402708332

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}