december 3, 2021

Station Eleven – TV serie HBOMax

In 2015 verscheen in Nederland het boek Station Elf van de Canadese schrijfster Emily St. John Mandel. Ik heb dat boek destijds gelezen en vond het een indringend en ook wel beangstigend boek. Het gaat over een groep mensen die proberen een nieuw leven op te bouwen nadat zij alles verloren hebben na een verwoestende griepepidemie die de hele wereld teisterde. Emily St. John Mandel kon zes jaar geleden niet bevroeden dat in 2019 haar verhaal actueel zou worden door de uitbraak van de corona pandemie. HBOMax heeft van het boek een tiendelige tv-serie gemaakt waarvan de eerste aflevering op 16 december zal worden uitgezonden. Ik ben heel benieuwd.

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}