december 8, 2021

Raised by Wolves – Seizoen 2

In september 2020 zond HBOMax het eerste seizoen uit van de sci-fi serie Raised by wolves. De serie werd bedacht door Aaron Guzikowski en geproduceerd en gedeeltelijk geregisseerd door Ridley Scott. Het verhaal gaat over twee androids (Mother en Father) die met een groep kinderen naar de verre planeet Kepler 22b reizen om daar het voortbestaan van het menselijke ras veilig te stellen nadat de aarde is verwoest door een grote oorlog. Een groep atheïsten vormt een grote bedreiging voor de missie. De hoofdrollen werden gespeeld door Amanda Collin, Abubakar Salim, Travis Fimmel en Niamh Algar. De waardering voor de serie was hoog. Inmiddels is bekend gemaakt dat HBOMax vanaf 3 februari 2022 het tweede seizoen zal uitzenden. 

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}