mei 11, 2020

Weer een andere minister

Vandaag is de Braziliaanse Minister van Gezondheid Nelson Teich afgetreden. Hij was nog geen maand in dienst en is vertrokken omdat hij zich niet kon vinden in het beleid voor de bestrijding van Coronacrisis dat president Jair Messias Bolsonaro uitgevoerd wil hebben. 

Er zoemen al een paar nieuwe namen rond in Brazilië maar het zal deze keer ongetwijfeld iemand worden die slaafs de bevelen van de president opvolgt, zich niets gelegen laat liggen aan wetenschap, een fervent voorstander van hydroxichlorquine is en er op zal aandringen dat de bestaande maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken zo snel mogelijk in te trekken.

 

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
nl_NLDutch