juli 26, 2020

Een experiment met rozen

We hebben in de tuin een heel mooie roos. De kleur is roze en de geur is sterk. Vanochtend heb ik de roos gesnoeid omdat de bloemen waren uitgebloeid en toen ik al die gesnoeide takken in de afvalemmer gooide dacht dat het misschien een leuk idee is om te proberen de roos te stekken.


Roos

Hoewel ik altijd veel heb getuinierd heb ik met rozen stekken geen enkele ervaring. Het is dan ook een experiment. Ik heb op YouTube een aantal instructievideos bekeken en heb een beginnetje gemaakt met twee stekken. Ik had nog een paar kleine kasjes die ik jaren geleden bij Intratuin heb gekocht en heb meegenomen naar Brazilië. Een ervan komt nu goed van pas. En nu maar afwachten of er inderdaad wortels gevormd worden. Ik ben heel benieuwd.

Roos

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
nl_NLDutch