oktober 18, 2020

Onze-Horas

Vanochtend hebben we een aantal nieuwe bloembakken opgehangen. Er is niet zoveel ruimte meer vrij rondom ons huis om iets nieuws op te zetten maar voor deze bakken hebben we nog een plekje kunnen vinden.

Onze-Horas

De bakken worden gevuld met een plant die in Brazilië Onze-Horas wordt genoemd (Portulaca grandiflora). Het is een bloeiende succulent die heel veel bloemen geeft die zo rond elf uur (onze horas) in de ochtend opengaan. De plant komt van nature voor in Argentinië, Zuid-Brazilië en Uruguay.  De titelfoto hierboven geeft een goed beeld hoe het eruit ziet. Heel mooi.

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
nl_NLDutch