januari 30, 2022

Een wonderbaarlijk herstel

Een van onze rozenstruiken is een klimroos en ieder jaar werd ons huis opgesierd met een groot aantal prachtige roze bloemen. Dit jaar veranderde er plotseling iets. De bloemen stierven in de knop, de bladeren vielen af en takken braken bij de minste aanraking. Een paar maanden geleden hebben we besloten de roos te verwijderen. Nadat ik de meeste takken had verwijderd bleef er nog een kale stomp over die ik later zou uitgraven.  

Roos

Toen ik echter een paar weken later met het uitgraven wilde beginnen zag ik dat er nieuwe uitlopers op de door mij doodgewaande takken verschenen. Dat was een enorme en onverwachte verassing. Ik heb het gelaten voor wat het is en nu we weer wat verder in de tijd zijn, ontwikkelt zich een geheel nieuwe klimroos waar ik heel erg blij mee ben want de roze kleur van deze bloemen is een lust voor het oog.

Roos

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}