januari 21, 2024

Het Verhaal van Angie’s Gebroken Voet

Angie's gebroken voet

Vorige week zagen we dat Angie, een van onze poezen, plotseling mank door het huis liep met een bungelende achterpoot en duidelijk in pijn en een van de voeten behoorlijk gezwollen.  We hebben haar meteen naar de dierenarts gebracht waar al snel bleek dat de voet van de rechter achterpoot gebroken was. Voor ons een groot mysterie want we hebben geen idee wat er gebeurd is.

Angie's gebroken voet.
De operatie

Er werd een röntgenfoto gemaakt waarop de breukjes van de botjes duidelijk te zien zijn. Gelukkig kent onze dierenarts een chirurg die gespecialiseerd is in de behandeling van dit soort gevallen. De operatie heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden en er zijn stalen pinnetjes in de voet geplaatst die uiteindelijk voor genezing moeten zorgen. 

Angie
Het herstel

We zijn nu een paar dagen verder en het herstel verloopt voorspoedig. Over tien dagen worden de hechtingen verwijderd.  Angie begint weer redelijk normaal te lopen. Wij doen er alles aan om haar leven zo comfortabel mogelijk te maken en haar de nodige rust te geven. Het komt allemaal uiteindelijk weer goed maar we blijven wel met de vraag zitten wat er nu precies gebeurd is. Het antwoord zullen we nooit weten.

Hier kun je reageren


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

  1. Gelukkig heeft men er iets aan kunnen doen en zal Angie over een tijdje weer goed kunnen lopen. Geef haar maar een dikke knuffel van mij en veel sterkte met haar.
    Groetjes Hannie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
nl_NLDutch