21 de janeiro de 2024

A história do pé quebrado de Angie

Angie's gebroken voet

Vorige week zagen we dat Angie, een van onze poezen, plotseling mank door het huis liep met een bungelende achterpoot en duidelijk in pijn en een van de voeten behoorlijk gezwollen.  We hebben haar meteen naar de dierenarts gebracht waar al snel bleek dat de voet van de rechter achterpoot gebroken was. Voor ons een groot mysterie want we hebben geen idee wat er gebeurd is.

Angie's gebroken voet.
A operação

Foi feita uma radiografia que mostra claramente as fraturas dos ossos. Felizmente, nosso veterinário conhece um cirurgião especializado no tratamento desse tipo de caso. A operação ocorreu na última quarta-feira e foram colocados pinos de aço no pé que deverão garantir a cura. 

Angie
A recuperação

We zijn nu een paar dagen verder en het herstel verloopt voorspoedig. Over tien dagen worden de hechtingen verwijderd.  Angie begint weer redelijk normaal te lopen. Wij doen er alles aan om haar leven zo comfortabel mogelijk te maken en haar de nodige rust te geven. Het komt allemaal uiteindelijk weer goed maar we blijven wel met de vraag zitten wat er nu precies gebeurd is. Het antwoord zullen we nooit weten.

Você pode responder aqui


O endereço de e-mail não será publicado. Os campos obrigatórios estão marcados com

  1. Gelukkig heeft men er iets aan kunnen doen en zal Angie over een tijdje weer goed kunnen lopen. Geef haar maar een dikke knuffel van mij en veel sterkte met haar.
    Groetjes Hannie

{"email":"Endereço de e-mail inválido","url":"Endereço do site inválido","required":"Campo obrigatório ausente"}
pt_BRPortuguese